För några dagar sedan tog hela min lilla familj sig ut på en liten tur för att insupa lite höstskog och grilla korv. Vi for till första bästa skog och hoppades på att någon av grillplatserna skulle vara ledig. När man bor så att man delar dessa med alldeles för många så hör det inte till ovanligheterna att varenda rastplats är upptagen.

Som vi misstänkt så var det upptaget när vi kom fram till rastplatsen, men vi var vid gott mod och fortsatte till det andra stället vi vet om. Eftersom att den här stigen ligger inom ett naturreservat så får man inte elda var man vill, så rastplatserna är viktiga.

Kurbits tar täten! Han blir så glad av att vara i skogen, precis som sin matte! Han vill också gärna bada så fort han får chansen. Men bara fegisbada, så att vattnet når upp till magen, sen får det vara nog.

Skönt nog så var det ledigt för oss att gilla våra korvar och äta våra bullar.

Jag älskar att vara i skogen och göra upp eld. Jag känner mig så kapabel, som att jag kommer klara mig ännu en dag och få värme och mat. Antar att det är något i urmänniskan som väcks.

P1000897

Efter den här härliga skogsdagen tog jag med mig den här lilla lurven in till stan och hade AW med Linda och även Jonna via Skype. En mycket bra dag!

  1. Fia skriver:

    Alltså farligt att läsa din blogg! Får ju en släng av hemlängtan. Du är så duktig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.