Jag lever inte på mina sociala medier, inte ens i närheten. Men när jag hörde talas om Influencers of Sweden och deras arbete fångade det genast mitt intresse. För även om inte jag själv identifierar mig som influencer, så tycker jag att den världen och arbetet med influencer marketing är intressant. Så innan sommaren när jag var klar med mitt examensarbete kontaktade jag Linda och sa att jag ville hjälpa till.

Under sommaren jobbade jag tillsammans med Linda med webb och kampanjer och det var så roligt och intressant att få en närbild av hennes och hela InoS arbete och det community InoS har! Alla drivna och smarta människor är en väldig energikälla och att se Lindas driv mot de mål hon och styrelsen tillsammans med medlemmarna satt upp har varit så inspirerande.

_DSC8857

Jag är medlem i Influencers of Sweden för att jag vill stötta det arbete som de gör för att förbättra influencerbranschen. #jagärinos

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.