Halva september har redan hunnit passera. Jag har börjat jobba heltid igen vilket resulterar i att det mesta av min energi går åt till det, vilket givetvis är rimligt. Men det är ändå trist att inte ha lika mycket energi till att skapa och fota på fritiden. Det kanske kommer när jag kommit in i det mer. Det är i alla fall väldigt bra att jag inte behöver åka in till stan på pricken varje dag utan kan jobba hemma emellanåt. Pendlandet in till stan gör mig så himla trött och less, stadsliv stjäl min energi, så är det bara.

I början av september hade jag ett jobb hemma i Dalarna där jag fick fota superhärliga, skogiga porträtt på ett par härliga barn som levde om barfota i mossan. På morgonen dagen efter passade jag på att gå till platsen vi fotat på för att dokumentera den.

Den här platsen hittade jag bara 50m från stigen som vi ofta går med hundarna. Jag älskar det med skogen! Den kan erbjuda hur många överraskningar som helst runt nästa kurva!

Jag och Kurbits gick runt och klättrade upp på klippan och hoppades på en utsikt men trädet var alldeles för uppvuxna. Men att titta ner på marken är minst lika intressant!

Nästa vecka blir intensiv med jobbresor till Danmark och Norge för att sedan direkt åka upp till Örnsköldsvik och Umeå. Det tuffar på mot jul! (haha!)

  1. […] September| Löven började långsamt skifta färg och jag hade ett mysigt porträttfotouppdrag i Dalarna. Vi var tillbaka i Stockholm och jag längtade redan bort igen, så vi bokade en helg i Idre. Mitt jobb var riktigt kul med mycket produktion och skapande vilket resulterade i en bra jubileumskampanj. […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.