Eftersom det närmar sig bröllop så var det förra helgen dags för Calle att bli bortrövad på svensexa! Så jag och hans kompisar planerade en tripp till Umeå och han hade förstås ingen aning om vad som skulle ske. Det är tacksamt med honom, det är ganska lätt att arrangera sådana här äventyr utan att han får nys om det! Medan han var borta hela lördagen passade jag på att ta bilen och dra iväg in mot Västerbottens inland och upp på skogen där. Det är underbart vackert!

Se bara vilket vattendrag som porlar ner mot Vindelälven i full fart. Mitt i skogen och inte ett hus eller människa i sikte. Jag hade inte så bra kläder för utforskning av skogen så jag nöjde mig med skogsbrynet. Men vad gör det när det ser ut såhär?

Till eftermiddagen åkte jag tillbaka till Umeå igen för att vinka av Calle på väg på middag och för att ladda om lite. Jag hade sett ett superfint ställe dagen innan när vi var ute och åt middag på stranden med två vänner. Så dit bar det av när solen började sjunka lite på himlen.

En hel stor myr full av myrull! Jag älskar myrull! Den är så drömsk och fin. Det enda lite jobbiga är väl alla myggor som kommer med att befinna sig vis sankmark. Det är nästan så att man får hålla andan bränna av några bilder snabbt som tusan för att sedan fly om man inte vill bli uppäten helt! Här önskade jag att jag haft stövlar, mina stackars sneakers gillade inte att plaska runt i kanten av myren!

  1. […] juli kom tog vi bilen och åkte upp till Umeå för att det var dags för Calles svensexa. Det var varmt och medan han var på upptåg hade jag […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.