Som jag har väntat och längtat efter denna dag! Nu har Photopills kommit i en beta-version till Android. Photopills är ett verktyg, en app, som man kan använda när man vill planera sina fotoutflykter.

Både nattliga och dagliga. Appen visar solen och månens bana med hjälp av AR på den exakta plats där du befinner dig. Alltså: om du exempelvis vill planera att fotografera vintergatan på en plats som du gillar, så kan du åka dit och reka på dagtid (mycket bra att göra, med eller utan app!) och då använda appen och se hur vintergatan kommer att stå vid olika klockslag! Eller om du vill fota gryning eller soluppgång så kan du planera det och se solens bana och så vidare.

Appen har tidigare bara funnits för iOS men så äntligen, nu finns den för Android! Jag har precis laddat hem den och har bara testat den lite snabbt, men hittills fungerar den kanonbra, trots att det bara är en beta-version. Det är väldigt kul och jag misstänker att jag kommer att skriva om den här appen flera gånger när jag utforskat alla funktioner mer.

Tips! Photopills har mycket godis att ta del av på youtube, kolla in deras kanal Photopills

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.