Vad för kvinna är jag?

Jag är en kvinna som tycker om att hugga till ved till perfekt storlek till elden jag ska göra upp på utflykten i skogen. Jag är en kvinna som tycker om att lyfta och dra i tunga saker på gymmet, sådär så att jag måste förvränga mitt ansikte till oigenkännlighet för att orka med vikten.

Jag är en kvinna som tycker om en mjuk klänning och strumpbyxor. Jag är en kvinna som tycker om att vara ute på nätterna och fotografera. Jag är också en kvinna som har alldeles för höga krav på sig själv, som när trycket blir för hårt har lätt för att gå sönder och som lite för ofta går i sådana där klassiska kvinnofällor. Jag är både stark och bräcklig. Allt det här sammantaget gör mig till den jag är, och jag tycker om mig. Jag vill ha hela mig! Med hull och hår.

 

Dela inlägget!

Och om du inte redan gör det, följ mig på Instagram @jacquelinewester

Dela på Facebook
Pinna på Pinterest
LinkedIn
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Låt oss jobba tillsammans!

Den här webbplatsen använder cookies för att kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt.