Samling av sommarvyer

Även om det fortfarande är varmt ute i solen så börjar mörkret komma krypande och när det blåser tag i kläderna så är vindarna inte varma längre. Hösten är på intågande, vilket jag verkligen tycker om. Även fast det kanske regnar ofta och det blir lite mer omständigt att gå ut med Kurbits. Jag tycker att hösten kommer med ett lugn, allas stressade FOMO-känslor försvinner och vi kommer in i en lunk igen.

Som en liten hälsning till den här sommaren har jag klippt ihop några av mina första flygturer med min drönare. Det fick bli som en liten samling vyer av sommar-Sverige som jag kan titta på när jag saknar ljuset.

Det är något så himla rogivande med drönarbilder, tycker du inte? Jag blir som nästan lite hypnotiserad och kan inte sluta titta på dem. Det är helt magiskt att de här nya perspektiven helt plötsligt finns tillgängliga för oss.

Dela inlägget!

Och om du inte redan gör det, följ mig på Instagram @jacquelinewester

Dela på Facebook
Pinna på Pinterest
LinkedIn
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Låt oss jobba tillsammans!

Den här webbplatsen använder cookies för att kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt.