Nu är Signe redan 8 veckor gammal och jag har varit en mamma lika länge. I vanliga fall är 8 veckor lång tid, jag upplevde det så innan Signe i alla fall. För nu rusar tiden.

Under de här 8 veckorna har jag försökt att dokumentera oss så mycket jag kunnat. Lite eftersom att jag vet att de växer så snabbt och blinkar man så kan man missa det, nästan haha! Det blev en hel del klipp såklart, många som är nästan prick likadana, men jag har inte kunnat sluta filma henne för att hon fascinerar mig så. Om du följer mig på Instagram har du säkert hört att hon börjat jollra, i mina öron prata, jättemycket. Det är så gulligt att det är omöjligt att värja sig.

Den här veckan bestämde vi oss för att försöka få till julpyntet här hemma. Eftersom allting tar så lång tid för oss så tog vi hela veckan till det och idag har jag ägnat dagen åt att äta sen adventsfrukost (vanlig frukost fast med adventsljusstake haha) och sedan åt att sätta ihop en liten film.

Filmen är ett hopkok av mer eller mindre allting som jag filmat sedan hon föddes. En liten inblick i hur vi har det om dagarna och förstås, julpyntandet! Och ja, vi har en plastgran (arvegods), men det är det slut med när vi flyttat till ett hus. Jag är uppvuxen med riktig gran så för mig känns det inte riktigt som jul när det inte luktar gran inne. Men för nu: nå duge!

Hoppas att du har haft en mysig första advent, kram från mig och Signe! ❤︎

  1. Åh vilken fin och mysig film! Julkänslan på slutet fick mig att börja plocka fram pyntet (jag har liksom inte hunnit i helgen). Så fint!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.