Det känns verkligen som att långhelgerna duggar tätt nu. Men det är skönt förstås, speciellt när de inträffar mitt i värsta maj-värmen! Vad har du gjort i helgen?

Vi spenderade torsdagen ute på Tullgarns slott med några vänner och hade picknick. Det var väldigt lugnt och skönt, knappt några andra alls där. Kurbits var med och var löjligt glad över att utnyttja de stora gräsytorna tack vare långlinan och en frisbee. Jag passade på att mest umgås och tog knappt någon bild alls, bara på Kurbits som intog slottsgården.

I lördags bjöd vi hem samma människor på grillkväll hemma hos oss. Solen stekte på och det gick helt enkelt inte att låta bli! Sedan kom söndagen och jag var tvungen att få åka till skogs ett tag.

Vi for till ett ställe jag aldrig varit på förut, det är alltid spännande! Den här gången blev det Åva söder om Stockholm. Det var ett väldigt bra ställe, tyst och lugnt. Inte ens bilvägar hördes. Det är en big deal när man bor så här som vi gör.

Efter stigen åt vi harsyra och drömde om sommarlov. Det vore så himla skönt! Men de tiderna är minsann ett minne blott! När vi kom fram hit ville jag bara sitta och titta på vattnet i en evighet kändes det som. Tänk varma sommarkvällar med picknick och bad här. Inte en kotte i närheten, drömställe.

Kurbits ville bada redan idag, han och alla grodyngel som simmade omkring i vattnet. När vi kom hem blev jag jättetrött och var tvungen att vila ett tag, det blir lätt så nu för tiden. Medan jag låg och vilade kände vi Bönan sparka rejält igen. Jag känner av det mer och mer, men det är lika galet varje gång!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.