Nu har det gått ett tag sedan det kom upp ett inlägg här igen. Men det är som ni kanske ser på grund av att jag har möblerat om min sajt lite! Och flyttat till webbhotell. Men nu ska allt vara på banan igen, säg hemskt gärna till om ni mer saker som inte funkar eller ser helt galna ut! Jag jobbar fortfarande med den, men just nu får det ta sin tid. Jag lägger hellre 4 timmar i skogen just nu än framför datorn. 

Så för någon helg sedan tog jag kameraväskan och gick ut, helt ensam utan snuttefilt i form av hörlurar, ut på en 4 timmar lång vandring i vårskogen. Solen sken mellan molntussarna på himlen och fåglarna sjöng som om det var sista dagen någonsin de kunde höras. Allt var lugnt och fint. Inget speciellt alls egentligen, en helt vanlig skogsvandring bara. Men det gav mig allt jag kände att jag behövde den där dagen. Ett rent sinne, nystartad hjärna och ett inre lugn.

När jag satte mig i bilen för att åka hemåt igen hade solen gått ned och kylan komma krypande. Det var en bra eftermiddag helt utan någon stress eller press att prestera någonting. Visst, jag hade kameran med mig och då brukar jag känna att jag vill ha med mig lite bilder hem. Men inte ens det kände jag den här gången. En gång stannade jag till lite längre för att fota, annars tog jag bara några få bilder i farten efter stigen. Det är väldigt skönt att ta till vara på den där “come what may”-känslan när den infinner sig, för det är tyvärr inte så ofta den gör det. I alla fall inte utan att jag verkligen ansträngt mig för att släppa taget om kontrollen, ängsligheten och oron.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.