Den här helgen har min mamma varit och hälsat på oss, så himla mysigt! Hon hade varit nere på en mässa med jobbet och passade på att hälsa på oss så samma gång. Innan jag åkte hem på fredagen åkte jag till Söder för att gå på Influencers of Swedens 1 års-kalas!

Så himla roligt och trevligt! Jag är så glad att vara en del av denna organisation! Här är två bilder som jag tog med Lindas kamera, lånade från hennes blogg. Hos henne kan ni titta på fler bilder från kalaset!

På lördagen stod shopping på schemat, mamma behövde en ny jacka och Calle ett par jeans, så vi tog beslutet att åka till Mall of Scandinavia. Av alla ställen! Där var det givetvis helt GALET med folk och hög musik överallt. Ett oändligt kaos och stök. Vi var allihopa helt slut när vi kom hem och nej, jag tog inte en enda bild där. Inte ens på den gudomligt goda belgiska våfflan, som ändå var det bästa med hela vistelsen haha!

Sedan blev det söndag och jag tyckte att vi behövde läka våra själar lite efter shoppingvistelsen så: vi åkte till Tyresta nationalpark!

Det var väldigt blåsigt och en sekund efter den här bilden knäcktes ett träd på hälften bakom oss! Läskigt! Man får vara uppmärksam när det blåser minsann!

Vi gick en slinga som var 5km lång, väldigt fin, men jag måste förstås åka dit igen ensam så att jag har mer ro i själen att utforska och verkligen se naturen. Jag älskar att gå med sällskap och med hund, men jag har lättare för att verkligen ta in omgivningen när jag är ensam. Min mamma hade som ni ser en mycket fin och patriotisk mössa! Kurbits på mössan och min hund heter Kurbits, det är som om vi gillar där vi kommer ifrån? haha!

 

Detta är Kurbits bästa tillstånd: utomhus med smuts över hela sig!

Vissa är så trista… Om ni tar med er sådant här ut i skogen – ta med er skräpet hem igen! Skäms!

De första blygsamma snöflingorna föll medan vi gick i skogen! Det inger alltid en så himla pirrig känsla när den kommer, snön!

Fulla av natur i sinnet begav vi oss hemåt igen, och tog med oss lite av andra skräp på vägen. Allt som allt en väldigt trevlig tur! Nu har mamma åkt hem och vi andra ligger på soffan och jäser.

  1. Margita skriver:

    Fina härliga bilder på goa människor och fin natur

  2. […] Oktober| Alla löv var gula hemmavid men vi tog bilen efter jobbet upp till de sydligaste av våra fjäll. Stugliv och naturnära lugn, allt det som ger min kropp och hjärna energi. Och så firade Influencers of Sweden 1 år! […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.