På den här kontorsstolen kommer jag att växa fast. Därefter kommer den att vara min eviga följeslagare. I ur och skur! Nej då, men jag försöker att vara ute varje dag någon gång mitt på dagen nu när jag sitter och skriver uppsats. Pollenallergin till trots så känns det viktigt att skaka om hjärnan lite och komma ifrån datorskärmen innan den fräter bort ens ögon. Jag kan känna när jag suttit för länge framför datorn hur mina ögon blir helt utmattade. Ibland kan den platta tillvaro som finns på skärmen, där allt är på samma avstånd, sitta kvar även när man gått ifrån datorn. Flummigt förklarat kanske, men ni kan nog förstå vad jag menar. Känner ni er ögontrötta efter för mycket datorskärmstittande?

Det är inte helt ovanligt att jag springer på djur i skogen när jag går omkring där ensam. Rådjur och harar är vanligt, men även koltrastar och småfåglar. Älg har också, en hemsk upplevelse! Men det var inte i skogen, den sprang över gångvägen och vände upp igen och sprang rakt emot mig, Calle och Kurbits. Det var otäckt, den var så arg, men det var synd om den. En älg som irrat sig in i ett villaområde är inte en glad älg. Alla älgar som jag mött i skogen har varit glada och inte aggressiva alls.

Än har jag inte fångat ett enda djur på bild dock! Men ett rådjur eller något borde jag väl kunna få till tänker jag. Vi får se!

  1. melodi skriver:

    Haha! Inte ens vilsen människa i ett villaområde är en glad människa – Stackars älg!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.