Efter några gråa dagar kom solen till slut fram i söndags med en otrolig värme. Det känns lika ovant varje år att ta vårjackan istället för vinterjackan och hoppas att man inte ska frysa. Jag älskar att vi har årstider! Glädjen över den första snön är precis lika genuin för mig, som lättnaden som infinner sig under vårens första riktigt varma dagar.

På söndagseftermiddagen åkte vi på tur längs Dalarövägen till ett naturreservat som vi inte varit i tidigare. Det var otroligt fint! Blandad terräng som gick över ängar och genom lövskog och gammal barrskog längs med havet. Kurbits var jätteglad hela tiden och levde rövare i alla vattenpölar!

_DSC6482

Skogen var helt fantastisk, mossig, tät full av fågelsång och blåsippor. Det blir ett speciellt ljus när solen silas genom träden i en skog, ett varmt omfamnande ljus som känns nästan terapeutiskt.

  1. […] Det var vår i Stockholm och vi tog skogspromenader i för oss nya naturreservat för att tillgodose våra behov av naturen. Jag spenderade lite tid i Umeå med att fortsätta […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.