Sista dagen i påska

Vad hände? Nyss stod vi inför en långhelg och nu är den över! Känner att jag inte riktigt hann med på tåget där, men okej. Jag såg till att långfredagen blev en dag för mig och min hund vilken innebar att vi tog en flera timmar lång promenad i skogen. Vi hade bestämt innan vilken slinga vi skulle gå, men märkningen är SÅ DÄR så, nog gick vi långt alltid! Men inte den väg vi hade tänkt ta.

Det var jag, Kurbits och ett helt gäng MTB-cyklister ute. En livsfarlig kombination med tanke på deras hastighet nedför berget. Men det gick bra och ingen kraschade. Någon härlig vårpromenad blev det inte, snarare en första-snön-i-november-promenad. Jag var väldigt tacksam över vårt härliga badkar när vi kom hem, det kan jag lova!

Det var en mysig dag och på kvällen satt en nöjd matte i soffan och åt godis medan den trötta och nöjda hunden sov i sin fåtölj.

Nu dundrar vi in i sista veckan av uppsatsskrivande och på fredag åker jag till Umeå!

Dela inlägget!

Och om du inte redan gör det, följ mig på Instagram @jacquelinewester

Dela på Facebook
Pinna på Pinterest
LinkedIn

3 svar på “Sista dagen i påska

  1. […] Det var vår i Stockholm och vi tog skogspromenader i för oss nya naturreservat för att tillgodose våra behov av naturen. Jag spenderade lite tid i […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Låt oss jobba tillsammans!

Den här webbplatsen använder cookies för att kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt.