De senaste två veckorna har varit helt galna med allt arbete för att bli klar med uppsatsen. Jag for till Umeå för att tillsammans med mina skrivarkollegor trycka in det sista (eller ja, det sista vi hann med innan deadline, blir man någonsin klar?) och all tid däremellan och nu är ett enda kaos. Alla dagar har flutit samman och jag vet knappt vilken dag det är idag ens! Men allt gick bra, jag är så himla glad och stolt över vår uppsats och vi gav den verkligen vårt allt ända fram till deadline. Det känns väldigt kul och fint att vi lyckades producera något så bra. Nu återstår det att invänta ett betyg och en presentation för vår uppdragsgivare.

Till min enorma glädje hann jag även med att jaga norrskenet under tiden i Umeå, trots att natten är långt ifrån mörk så här sent så syntes skådespelet fint. Jag älskar att ha möjligheten att bara kunna ta cykeln 10 minuter till en fin plats för att fota norrskenet. Detta var det sista norrskenet överhuvudtaget för den här säsongen, nu är det inte längre mörkt om kvällarna så framöver är det vackert dagsljus som jag får söka efter istället.

composite_norrskenSanna

Nu är det dags att komma tillbaka till sitt vanliga liv efter att ha varit i den där uppsatsbubblan. Det ska bli skönt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.